25 مهر 1395 - 16:0
شناسه خبر: 4592
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
با اهدای لوح سپاس در همایش روز جهانی غذا صورت گرفت
وزیر بهداشت از تلاش های دبیر کل کانون صنایع غذایی تجلیل کرد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهدای لوح سپاس از تلاش های سه ساله کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات صنایع غذایی تجلیل کرد.
به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، در مراسم روز جهانی غذای امسال که با حضور روسای تشکل ها و مدیران صنایع غذایی، جمعی از معاونان وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن تجارت و جهاد کشاورزی در تالار وحدت برگزار شد، حسن قاضی زاده هاشمی در اقدامی نمادین و به پاس همکاری و تعامل تشکل های صنعت غذا با وزارت بهداشت در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تلاش برای بهبود کیفیت غذای جامعه از کاوه زرگران تجلیل کرد.
گفتنی است کاوه زرگران طی سال های اخیر به عنوان دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران، عضو کمیته فنی قانونی وزارت بهداشت و دبیر چهار دوره از همایش روز جهانی غذا نقش موثر و کلیدی را در افزایش تعامل و همکاری میان دولت و بخش خصوصی داشته است.